Enkeli pölyä

Runoilija Wiiw

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Usko itseesi, usko tulevaan, usko mihin haluat tärkeintä on että uskot
 

Vaikka maan peittäisi syvä jää
Minä kantaisin sinua
veisin sinut turvaan
alle minun siipien
jos mietit miksi
askeleesi on välillä kevyt
katso taaksesi, minä se vain olen
minä kannan taakkaasi
jotta sinun olisi helppo kulkea
kuljen vierelläsi ja rakastan sinua
jos kysyt minulta "miksi?"
minä kuiskaan korvaasi
"niinhän ne enkelit tekevät, eikö?"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Wiiw Veri tahrat 18.9.2007 0 Runo
Wiiw Elämän silta 22.10.2007 0 Runo
Wiiw Pieni ihminen 29.10.2007 0 Runo
Wiiw Nimetön 26.12.2007 1 Runo
Wiiw Distance 22.1.2008 0 Runo
Wiiw Enkeli pölyä 22.1.2008 0 Runo
Wiiw Sanasi 12.7.2008 0 Runo
Wiiw Labyrintti 19.8.2008 0 Runo
Wiiw Jalanjäljet 9.9.2008 2 Runo
Wiiw Sinulle.. 3.9.2009 4 Runo