Alku syksy

Runoilija passionate poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, niin monelle annettu ja niin vähälle tarkoitettu.
 

Syksyn sävelet
tuulen lailla,
Ulvooko susi ikkunasta?

Puenko paidan keltaisen
käperryn ehkä vilttiin,
ruskeaan.

Kesäpäivä,
vaihdu jo yöhön mustaan.
Tunne mystiikka,
maaginen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot