Rauhan ääni.

Runoilija passionate poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, niin monelle annettu ja niin vähälle tarkoitettu.
 

Vesi rannalla liplattaa
äänen rauhan päästää,

väsyneen mielen virkistää
likaisen kehon puhistaa,

laulut herran ylistyksen
saa sielun uudistaa,

rukous jokapäiväinen
saa mielen hymyilemään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhoittava hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot