Varjojen paratiisi

Runoilija Alexandra Leaving

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.5.2013
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 18:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Puutarhani kukkii
muistoja;

tuuli havisee puissa, jo
ammoin unohtuneita sanoja
menetettyjä kosketuksia.

Pilviin piirtyy kasvoja, joita
en enää muista;

perhoset lentävät liki
asettuvat seppeleeksi hiuksilleni;

myrskyn noustessa, sade
maistuu mereltä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Löysit kauneutta, kerroit siitä meille.

Kaunis runo.

"myrskyn noustessa, sade maistuu mereltä." Tässä on melkein kuin tuonpuoleinen tunnelma- yhtä syvä, harmooninen, haikea, mutta vapauttava!

ihana tunnelma

Seesteisen kaunista kerrontaa, hieno runo.

Tunnetta!

Tuli mieleen Leijonakuninkaan kohtaus kun Mufasa näyttäytyy pilvistä Simballe.. Runo vetoaa hienosti eri aisteihin, on tuulen havinaa, menetettyjä kosketuksia, merenmakuinen sade, näköaisti; aistit muodostavat muistijälkiä ja elävöittävät muistojen puutarhaa. Erityisen hieno on tuo keskikohdan toiston käyttö - pilviin! Pilviin, niihin kohdistuu suuri huomio, puhuja katsoo taivasta kohden ja näkee kasvoja, joskus olleet tuttujakin, mutta nyt hämärän pilven taakse kadonneita. Muistoihin jääneet asiat jatkavat elämäänsä jossain toisessa muodossa, tunne on yhtäaikaisesti onnellinen ja surullinen; niin suolaista sadetta, tunnekuohu, taivas itkee. Taidokasta jälkeä!

Jo ensimmäinen säe vie lukijan mennessään ja jokaisen rivin myötä tunnelma syvenee. Runoutta, joka kantaa elämänmakuisissa kukinnoissaan kaihoa ja kiitollisuutta samaan aikaan. Huikean kaunista mieltä ja kieltä.

Kaunis.

Meren tuoksu on aivan totta. Rantaan tullessa sen kohtaa, ennemmin tai myöhemmin.

Tämä on kaunis. Täältä löytyi se kaipaamani yllätys: sade
maistuu mereltä. ;-) Ihanasti sanottu!

Upea!

Varjoisan unelmoiva,
varma, henkinen
välittävä kauneudessansa.

Tämä piirtää hienon kuvan.

Tämä piirtää hienon kuvan.

 

Käyttäjän kaikki runot