Eskapistinen minä

Runoilija zipcode

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sä et nää et mun toinen silmä itkee."
 

Minulla on portti pois täältä,
uskotko?

Se on pääni sisällä,
ajatuksissani,
siellä se on.

Ja siitä portista minä pääsen minne vain;
rakkauden Pariisiin, sateiseen Lontooseen,
Irlannin nummille rai suurkaupunkien valoon.

Pääsen pois,
vaikka satumaahan jos tahdon.

Sieltä sinä et koskaan löydä minulla,
sinulle ei ole tilaa sielä,
ei koskaan.

Todellisuuden pakeneminen,
se pitää ajatukseni poissa sinusta,
poissa katkerasta todellisuudesta.

Tunnen olevani vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jo toi runon nimi iski täydellisesti ja toi vapaus tarttu! Suosikkeihin<3

 

Käyttäjän kaikki runot