Juustoisten hetkien kesä

Runoilija Boosha

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.10.2005
Viimeksi paikalla: 11.9.2017 21:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arkistossa on enemmän runoja kuin esillä, vaihtelen niitä aina välillä takaisin näkyviin.
Sadan runon raja meni huomaamatta rikki :)
 

Kujeileva hymy,
auringon lämmössä sulava pehmis,
hiekkaa varpaissa
ja meille käkättävät lokinretaleet.

Katson sinua silmiin,
suolainen tuuli kutittaa,
sanot nauraen:

"Cheeeesy, oikeen tuplajuustohetki!"

Työnnän pehmiksen naamaasi ja juoksen.

Selite: 
Har har!
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää hulvaton runo lämmittää hyväntuulisuudellaan

Tämä sai hymyilemään 😊

 

Käyttäjän kaikki runot