Nimetön

Runoilija pAuLiiNAh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin olla aurinko,
valaista elämääsi.
Tahtoisin olla kuu,
valaista tiesi pimeässä.

Kaipaan lämmintä syliäsi,
hellää kosketustasi.
Mutta kaikki on takana päin,
sain vain sen yhden yön.

Antaisit minulle mahdollisuuden näyttää,
että olen arvoisesi.

Selite: 
28.4.2007 for you HONEY <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot