Rakkautta ja vihaa

Runoilija pAuLiiNAh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuo poika pirullinen
haukkuu ja tönii.
Viaton tyttö kyynelsilmin,
puree hampaitaan yhteen.
Tukahduttaa tuskan tunteen.

Sai tyttö vihdoin suunsa auki,
vaikka aikaa kului liian kauan.

Isot pojat sanoivat:
"Ei auta aikuisille itkeminen."
Yhteistuumin päättivät kostaa.

Jälkeen verisen tappelun,
tuli tuhma poika luokse tytön.
Nöyränä pyysi anteeksi,
kertoi olleensa ihastunut.

Muttei raukka osannut näyttää tunteitaan oikein.

Huolimatta pojan tunnustuksesta,
jäi tyttöön suuret arvet.
Niin sisimpään kuin ulkokuoreenkin.

Selite: 
Snif. :'(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot