Elokuvarakkautta

Runoilija pAuLiiNAh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä sen täytyi olla,
elokuvarakkautta.
Kaikki oli kuin unelmaa,
liian kaunista ollakseen totta.
Olisit antanut minulle vaikka tähdet taivaalta.
Tai niin luulin.

Suhteemme ei kestänyt päivänvaloa.
Kun muut saivat tietää,
syytit minua siitä.
Et halunnut asian tulevan julki,
sillä ikäeromme vaivasi kuitenkin sinua,
vaikka alkuun väitit muuta.

Maailmamme romahti
ja minä en kestänyt enää.

Selite: 
Fiktiota. :]
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot