Syysyö

Runoilija Fisher

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 31.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmankatselija.
 

Yön kylmä maistaa varpaista.
Kylki kyljessä on lämmin.
Käsi ympärillä pitää omanaan.
Tähdenlento? Sateelliitti?
Ääretön tähtitaivas yllä.
Mitä tästä hetkestä puuttuisi?
Se, että se jatkuisi kuin tähtien koti.
Ikuisesti, rajattomana.
Sielut yhdessä ylös kurottaen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot