Silloin kun kaikki oli isompaa

Runoilija Omenakameli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To the world
you may be one person,
but to one person
you may be the world.
 


Silloin kun oli sen kokoinen
että mahtui vielä sängyn alle piiloon
silloin taivas oli sinisempi

Hypätä pihakeinusta
satuttaen polvensa
se oli sitä
millä ikä mitattiin

kaksi metriä
plus viisitoista ja puoli senttiä

Silloin kun sai vielä pelätä
silloin taivas oli korkeammalla.

Selite: 
Muistoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista nostalgiaa, joka
sai muistoihin ja sormeilemaan
polvien arpia.

Hymyn ja hyvä mielen Runo!

Ihana runo, pidän.

Upea lähetymistapa muistoihin, ihana runo

 

Käyttäjän kaikki runot