SANAT

Runoilija LostAndFound

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2005
Viimeksi paikalla: 11.5.2016 17:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paukaus..rysäys ja sitten vasta katsotaan mitä on pelastettavissa:) Nykyinen tila:Jatkuvan sekava selvänäkin..syntymästä lähtien pienissä
 

Tahtoisin sanoa sulle vielä niin paljon
Vaan mun sanat törmää näkymättömään seinään
Seinään kun toinen ei enää välitä

Toisen sanoilla ei ole painoa
Ne ei kulkeudu korvista sisinpään
Saa aikaan värähdyksiä sisällä
Ovat vain puheen helinää

Silti niissä on tunnetta tonnikaupalla
Ja koko sydän mukana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, varsinkin loppu on upea!
Muutkin runot on hienoja, täyttä tunnetta ja asiaa taitavasti kirjotettuna. Onnea synttärinä!

kaunis runo
kaikista kauheinta
jos toinen ei välitä

 

Käyttäjän kaikki runot