Valapatto

Runoilija Ravenild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on taidetta.
 

Sinä olet
Valapatto
Petturi
Ruoskit verille hänet jota rakastit
Myrkytit ihmisen joka oli sinulle hyvä
Valheita valheiden perään
Miltä tuntui sinun tuoksusi
vierailla lakanoilla?
Miltä tuntui
kun se jota rakkaaksi kutsuit
oli yksin
paikassa jota kehtasit kodiksi väittää
Halveksin sinua
halveksin,
syljen saastaisille kasvoillesi
Miten oletkaan sokea omille teoillesi
Olet kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan
Yrität tunkea lonkerosi paikkaan
joka ei enää sinulle kuulu
Ei ole kuulunut
Minä levitän siipeni suojaksi
hänen ylleen jota rakastan
jota sinä petit, hajotit, riivasit ja revit
Valapatto!

Selite: 
Eräälle ihmiselle jonka tekoja en ymmärrä, enkä koskaan tule ymmärtämäänkään. Runona teksti jäi vähän veltoksi, mutta pakko oli muuntaa silti ajatukset sanoiksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.koskettava!

tämä sai kyyneleet kyyneleet silmiini, samaistuin..

Kaunista.koskettava!

tämä sai kyyneleet kyyneleet silmiini, samaistuin..

 

Käyttäjän kaikki runot