Nimetön

Runoilija MyrskynRunotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 15:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieluummin eksyksissä ja etuajassa kuin perillä ja myöhässä
 

Sytytän sinut
hehkuun niin kuumaan
annat suudelman
niin kuolettavan.

Pian tuhkaksi muutut,
savuna ilmaan haihdut.

Ja kun tarpeettomaksi käyt,
et tyydytystä enää suo
sinut katuojaan heitän
sekaan roskien.

Selite: 
tupakka tappaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot