Syysväsymys

Runoilija särkynyt-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2009
Viimeksi paikalla: 22.11.2016 23:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.2.1993

Nauti tästä päivästä, vaikka se menisi huonosti... ... huomenna voi mennä vielä huonommin. Kaunis kiitos kaikille, jotka ovat runojani käyneet lukemassa ja kommentoimassa.
 

Väsymys kiskoo peittoa aamuisin korville,
painaa väkisin pääsi tyynyä kohti
ja kuiskailee lattian olevan kylmä.

Väsymys torkuttaa kelloa puolestasi
ennen kuin ehdit edes huomata sen soineen,
pitää sinut unessa "vielä muutaman minuutin".

Väsymys kertoo maailman olevan harmaa.
Niin harmaa, että syksy on jo valmiiksi pilalla.
Se hiljalleen kietoo horrokseen ja peittelee talviunille.

Selite: 
Osaisipa ihminenkin nukkua talviunta koko syksyn ja talven yli.
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin! Hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot