Jokaisen meri

Runoilija Sumumarja

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kultakala ui,
pienessä järvessä,
hai ui,
suuressa meressä,
minä uin,
täällä,
muiden keskellä,
ja mietin,
miksi vitussa,
tänäkin päivänä,
nostin luuni,
lämpimästä sängystä.

Selite: 
Pientä riimittelyä
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain mistä tykkään tosi paljon, en vaan osaa sanoa mitä se on. Varmaan karu realismi runoksi muotoiltuna.

 

Käyttäjän kaikki runot