Hymyni oikea

Runoilija Sumumarja

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siivin kevein lennän kuin perhonen,
hymyni on nyt aito ja nauruni tosi,
tunnen oloni niin onnelliseksi,
en halua pysähtyä, haluan vain olla,
josain kanssasi, missä tahansa
tarttua käteesi ja suudella huuliasi,
hypistellä lantiotasi ja tietää kaikki
ruumistasi ja sielusasi,
ja olla jossain muualla,
kuin kilometrien erottamana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, tämä on hyvä! Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot