Runoilija ukteR

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä on pitää mielessä
Ettei pidä mitään erityisen tärkeänä
 

Katson kalpeita kasvojani
Odotan...
Aamun valkenemista
Kadun
Menetettyä aikaa
Nyt
Olen ankkuroitunut
Haaksirikkoikkoisten
Utopiaan
Jonka kaikki sanat, teot ja oleminen
On kyllästetty
Meren pohjan mutaan

Selite: 
Tjaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on viehkeä! Etenkin kolme viimeistä säettä soivat hyvin.

kiva, tykkäsin :)

 

Käyttäjän kaikki runot