Kannanotto

Runoilija Tiellä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tahdo ottaa kantaa

Antaa niiden
joiden sisintä polttaa
vähäpätöiset asiat
sammuttaa itsensä

Tahdon pitää
oman liekkini
palavana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot