14.5.2019 ♥

Runoilija SweetDreams

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2015
Viimeksi paikalla: 6.9.2021 23:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun sinä tulit ulos minusta
silloin minä haavoituin, tulin lihaksi
 
silloin minä kuolin
säryin tuhansiksi kimalteleviksi pirstaleiksi
 
Kaikki on pimeää kun sinua ei ole
 
Me olimme hetki
hetki jonka halusin muistaa aina
 
Näiden sanojen jälkeen pyyhin sinut pois minusta
viimeisen punaisen pisaran iholtani
viimeisen kuvitelman hymystäsi
jota en koskaan saanut nähdä
 
Rakas lapseni, enkelini
ne muutamat viikot jotka kasvoit
olivat elämäni ainoat merkitykselliset hetket
 
Me näemme taas joskus
mutta silloin sinä jo jaksat yrittää elää
 
Joka päivä kestän hetken kauemmin hereillä
kestän hetken kauemmin ilman sinua
Silti koskaan unohtamatta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lapsen menetys järkyttää syvästi. Otan osaa, sydämeni pohjasta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot