Nimetön

Runoilija Hug me

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain me itse voimme määrätä elämän suunnan... rikkauden, rakkauden, ystävyyden.
 

Tahtoessaan tähän näytelmään,
ottaa roolin, sisäistää sen, eläytyy
Ei sen jälkeen tunnista itseään,
omia jalkojaan, käsiään
Peilistä katsoo vieraan silmät,
väärän väriset, liian pienetkin
Vieraat, niin vieraat

Peilin takana on se toinen
vaiettu, kätketty, vihattu,
julma todellisuus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot