Toinen puoli

Runoilija KALA

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seinä?

Tyhjyyden täyttämä tyhjä ajatus!
Muuriin suljetut sanat ja kasvot,nuo kauniit sanat ja kasvot vailla mitään.

Vain yksinäisyyden täyttämä silmien katseen tyhjyys,ei ole enää sanoja joita voisi sanoa.

Vain tyhjä katse.

Lasiset silmät,vailla mitään omaa,kaikki elämässä on vain jotakin?

Sydämen salainen sopukka,ajatus jota kukaan ei voi lukea.

Elämän sivut,käännetty ja kulutettu läpikohtaisin,ei enää mitään uutta.

Kellastuneet ajatukset ja elämä.
"Kuin olisi syksy saapunut elämään,jossa kuollaan hitaasti".

Harmaus saapuu hitaasti,huomaamme kun katsomme peiliin.

Kun katsomme peilin toiselle puolelle me näemme jotakin muuta?

Raotamme peiliä ja näemme osan sitä katoattomuuta mikä on ikuista iankaikkisuudessa.

Me emme katoa,koskaan,vaan olemme aina,olemassa,meissä asuu katoattomuus.

Liidämme kohti kirkkautta tai pimeyttä,sen saammme itse valita.

Mutta,katso kirkkauteen,siellä on häivähdys ikuisuutta.

Selite: 
Me emme lakkaa olemasta ja me emme muutu,olemme sama,aina oppiaksemme aina jotakin uutta elämästä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi hienosti kirjoitettu...ja niin totta...Kiitos! Niin...ja onnea syntymäpäivänä!!! :D

Kauniisti kirjoitat ja kaikki niin totta tässä ***
Pidin kovasti<3
Hyvää syntynmäpäivää !

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
KALA Kaikki 20.9.2006 0 Runo
KALA Peilikuva 16.3.2006 0 Runo
KALA Muisto 21.9.2006 1 Runo
KALA &quot;Taakka&quot; 2.6.2006 0 Runo
KALA Olet siinä 7.6.2007 4 Runo
KALA Paperi 21.9.2006 2 Runo
KALA Rakkaudella on kasvot 2.6.2006 0 Runo
KALA Toinen puoli 23.11.2006 2 Runo
KALA Hän 20.9.2006 0 Runo
KALA Katse 20.9.2006 0 Runo