Paperi

Runoilija KALA

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos kirjoittasin valkealle paperille,miljoonia kertoja rakkaudesta.

Valkea paperi vuori kasvaisi kuin ilman mitään sanoja.

Ne vain peittyisivät toistensa alle,tahraten toisensa.

Sanat vailla tekoja.

Teot eivät vastaisi sanomattomia hiljaisia sanoja.

Anna rakkauden tulla tuulen lailla,asumaan sinuun.

Älä kirjoita kädelläsi,vaan katso ja kosketa kädelläsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siis aivan mahtava!!!! Juuri niin täytyisi tehdä!

Viimeinen rivi on runo runossasi, mietteistä tärkein.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
KALA Peilikuva 16.3.2006 0 Runo
KALA "Taakka" 2.6.2006 0 Runo
KALA Rakkaudella on kasvot 2.6.2006 0 Runo
KALA Hän 20.9.2006 0 Runo
KALA Kaikki 20.9.2006 0 Runo
KALA Katse 20.9.2006 0 Runo
KALA Paperi 21.9.2006 2 Runo
KALA Muisto 21.9.2006 1 Runo
KALA Toinen puoli 23.11.2006 2 Runo
KALA Olet siinä 7.6.2007 4 Runo