Hän

Runoilija KALA

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen kasvosi,ne ovat kuin enkelin kasvot.

Hiuksesi, valkoisen kullan kimaltavat koskettavat kasvojani.

Tunnen,kuinka sydän hakkaa.

Sinuun.

Kosketit sydäntäni,tunsin kuinka aloin elää.

Rakastuin,kosketit sisintäni,sait minut jälleen elämään.

Olet se joka on vierelläin kun,kävelen.

Tunnen kätesi ja katseesi lämmön,se polttaa,kuin tuli,se ei sammu.

Olen kuin hiilivalkea,se hehkuu,poltat rakkaudellasi minua.

Selite: 
Elämä on elettävä,ja parempi kun siinä kulkee joku...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
KALA Kaikki 20.9.2006 0 Runo
KALA Peilikuva 16.3.2006 0 Runo
KALA Muisto 21.9.2006 1 Runo
KALA "Taakka" 2.6.2006 0 Runo
KALA Olet siinä 7.6.2007 4 Runo
KALA Paperi 21.9.2006 2 Runo
KALA Rakkaudella on kasvot 2.6.2006 0 Runo
KALA Toinen puoli 23.11.2006 2 Runo
KALA Hän 20.9.2006 0 Runo
KALA Katse 20.9.2006 0 Runo