Nimetön

Runoilija puputupuna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä minä tein,
kerroin ihmisille,
jotain,
jota en halunnut unohtaa.

Kuitenkin näinä hetkinä hauraus
oli ystäväni enemmän kuin rakkaus.

Tahdoin vain kiihkeyttä rakkauden raastavuudelle,
ja jotain omastani takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot