Nimetön

Runoilija puputupuna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

...ja niin sinun kuvasi häipyy pois,
niin kuin se kaipuu,
joka vielä äsken vierelläni viivähti.

"Your life for mine..."
kaikuu korvissani, niinkuin sillä olisi tarkoitus.

...niinkuin sen kuuluisi muistuttaa.

Siinä sinä tuijotat niin kuin viimeistä päivää,
otat kädestä kiinni,
siinä sinä tuijotat

tahdon antaa periksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot