pelkkää mustaa.

Runoilija jessica

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällänen pieni, pippurinen ja erittäin rasittava.. Mut just siks niin ihana.. :D
 

Se tulee taas.
Nielee minut mustaan kitaansa.
Pitää minua vankinaan
eikä kukaan kuule kuinka huudan apua.
Pyristelen vastaan,
en halua alistua sen valtaan.
Turhaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jessu, PIDÄN!

Ahdistava mutta silti hieno! Tällkaisesta asiasta ei aina ole helppo kirjoittaa mutta tämä on upea!

Hyvä, kuvaat tunteen hyvin. =)

Tältä minusta nyt tuntuu. Siksi kai pidänkin tästä, hienoa runo siis.

 

Käyttäjän kaikki runot