Perhekuva

Runoilija harmaasielu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa,
ollaan hiljaa, pieni hetki
istutaan tässä, aivan liikkumatta.
Pidellään toisistamme kiinni,
annetaan hetken imeytyä sisimpäämme.

Elämän omakuva,
juuri tämä hetki.

Jota voin muistella,
kun aikani koittaa.
Jota voit muistella,
kun olen poissa.
Jota te,
lapset,
voitte muistella
kun me olemme poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot