taipumaton

Runoilija verda mortis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Allegoriaa, kammottavia tarinoita ja sielun salaisuuksia.

Tarjoiltuna tuoreeltaan kynäilijän päästä.. Hmm.. 0.o

Lukeminen ja tulkitseminen on jokaisen omalla vastuulla.

Jos olet ystävällinen ja kerrot mitä mieltä olet teksteistäni, niin teen samoin sinun sivuillasi, kiitos.

Lainaus Sin city elokuvasta:
" Dwight: The Fire, baby. It'll burn us both. It'll kill us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine. Always... and never. "

Tapahtui tiistaina 16.09.2012.. - Äiti, äiti, kuuntele korvaani.. - Mitä siellä kuuluu? - Keijut laulaa siellä. Kumarrun sängyn viereen ja painan korvani pientä korvaa vasten. - Todellakin, keijut laulavat siellä sinulle unilaulua.. - Äiti, äiti. Kuuntele toistakin korvaani. Lapsi kääntää päätään ja taas painan korvani korvaa vasten. - Kuulitko, lapsi kuiskaa. - Siellä keiju laulaa sinulle, äiti.

KOTISIVUILTANI LÖYTYY VANHAA TUOTANTOANI AINA VUODESTA 2004, KÄY IHMEESSÄ VILKAISEMASSA JA SAA KOMMENTOIDA!

 

Yksi kivi lisää
heitettynä lihani mustelmaiseen pintaan
pilkatkoon vain
pelätköön
minä tiedän nyt paikkani
tässä sodassa jossa on vain häviäjiä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta tunnelmaa runossasi, joka puhuttelee lukijaa .Taitavaa työtä!

 

Käyttäjän kaikki runot