Inflaatio

Runoilija hamartia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2021 13:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1989


"Hyödytöntä pohdiskelua, siinä hän oli hyvä." (Karel Glastra van Loon: Lisan hengitys)



Tämä koti ei ole minua varten
mutta muualla voisin olla
vieläkin vieraampi
 

eroja, niitä meillä oli
ja tämän kolmannen jälkeen
on pakko myöntää,
et sinäkään ansainnut minua

yhtään enempää
kuin minä sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinkö on... vastamagneetit vai miksi sitä kutsutaan, poispäin, poispäin lopulta... kohti sitä oikeampaa.

Yrittämisen puutteesta ei voi syyttää.. määrätietoinen runo, pidän sellaisista.

Hyvä runo.

Pidän tästä runosta, se koskettaa!

 

Käyttäjän kaikki runot