Hermostusta

Runoilija e6dfc405e61b347f8da2cf88bd98d5ea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Kahleet ranteissaan
katsoo poika eteensä
sidottuna kiinni
muiden edessä
ei ohikulkijat tajua
pojan tukahtuvan
hitaasti kuihtuen
kunnes silmissänsä
tuntee liekin heräävän
toivon uuden
sydämen lämmittäen
tuntee voimiensa palaavan
kahleiden putoavan
kuin taakan rinnastaan
hermostuneena
etsii lähdettä valosen
joka luokseen kutsuu tuikkien
sanoilla sanomattomilla
ilmaan kirjatuilla
voi silmissä nähdä
liekkien loimun
palavan tahdon
sykkeen sydämen
poltteessa tunteiden
silti hermostuneena
tutkii uusia tunteita
polun löytäen
sitä epäröimättä kulkien
kohti valon pilkahdusta
sen lämmintä kajastusta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot