Rakkaani

Runoilija Fossiili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is how you remind me of what I really am
 

Rakkaani
Olet yöni soturi,
tieni metsuri.
Sinä ohjaat, suojaat.

Olet aarteeni,
suurin haaveeni.
Rakkaani.

Olet aurinkoni,
olet enkelini.
Pelastit minut,
oma armaani.

Olet voimani,
minun heikkouteni.
Tuleva mieheni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot