Kirje

Runoilija Fossiili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is how you remind me of what I really am
 

Kirjoitan kirjeen viikoittain,
jotta pysyisin sun mielessäs ain.

En halua olla haamu muistoissas,
kun kuihdun pois maailmastas.

En voi pakottaa,
sinua sanomaan sanakaan.
Pelkään vain,
että unohdat minut,
ja tunteen kadotetun.

Voit kääntää selkäsi,
jottet kuulisi.
Voit olla mykkä, ettet puhuisi.
Voit olla sokea, jottet näkisi.

Mutta minä rakastan sinua,
olet aina mielessäin,
aina syömmessäin.

Lähetän kirjeen viikoittain,
jotta pysyisin sun mielessäs ain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot