Kaipaus

Runoilija Fossiili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is how you remind me of what I really am
 

Meidät pitkät kilometrit erottavat,
Kylmät yöt piinaavat.

Kaikki näkyy harmaana.
Sinä tuot värit, valon, elämääni.
Miksi et voi olla lähellä, kun sinua eniten tarvitsen?

Olen heikko ilman sinua, vain varjo taustalla.
Kuihtunut ruusu lattialla.
Tule luokseni, herätä minut henkiin.

Suudelmalla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot