Kirkas käsissäsi

Runoilija Aavevaloja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä huudan, mutta äänet hautautuvat kasvoilleni. Minä kuljen ihmisten virrassa kuin vetten päällä.
 

Linnut eivät nuku
ne odottavat meidän heräämistämme
raukean tuskaisia silityksiä
vaativaa hengitystäsi leukapielelläni

Minä en kyltymättömyydeltäni
kykene kuin riisumaan itseni lehdistä
varistelemaan ruskani koillistuuleen

Kasvan kolhittuna vastavaloon
kunnes annan talven tulla ihon läpi
roudan halkaista syvältä

Sinä saat minut sointumaan valkeuteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi miten hieno! Pidin paljon :)

Niin on runo uljas kuin kirjoittajansakin.
Ihailen todella taitoasi rakentaa mitä upeampia kielikuvia ja käytellä sanoja muutenkin yllättävästi ja vivahteikkaasti.
Tunnelma tässä oli kovin raskas, mutta vapautuminen tapahtui lopetuksessa.

Ja kiitän vilpittömästi jälleen kommentistasi, olen aina yhtä otettu.

Hieno ja ääni tänne :)

Todellla hieno runo.

Vahva tunnelma herkässä runossasi.

Kaunis koruttomuudessaan. Ei ylisanoja, vain tässä ja sinä. Tykkään

Ihanan luonnonläheinen, hieno runo.

Hieno.

Kylä tokkiisa miekii voisin hteä varistelemaan, kunhan vaan jostain saisin variksen siivet. Tykkäsin tästä runosta. Monitulkintainen, kuten hyvän runon tulee ollakin.

Sorry, kun tuli noita painovirheitä mokomia.

Upea ! :)

Kaunis, hyvin kaunis runo.
Kielikuvat koskettavia ja osuvia. Luonto sopii moneen vertauskuvaksi.
Ehyt, kokonainen teksti.

Upeilla kielikuvilla rakennettu ja kaunista.
Pidin kovin.

kirjoitat upeasti...runoihisi jää koukkuun..aivan huikaisevia

Vahvaa tunnetta, hienoa kuvakieltä.

Loistavaa metaforaa kauniisti kirjoitetussa runossasi! Onnea viikon runoilijalle!

Upea.

Kaunis on runosi (:

Upea.

Tämäkin...
äärettömän hurmaava runo.

Kaunis.

hieno ja niin luonnoläheinen.

Taidokasta, upeaa runokieltä. Lukunautinto.

Kaunista
upea runo
vetää sanattomaksi
ja sitä ei tapahdu usein :o

 

Käyttäjän kaikki runot