se yksi sana

Runoilija se jota ei haluta tuntea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerro toiselle tunteistasi jollekin. Etenkin jos sitä pelkäät
 

Se sana jota hain. Oli mielessäni vain. Kun sanottua sen sain.. Olin jo poissa. Kaikki mitä halusin melkein ne sainkin. Mutta sitten se sama sana jota hainkin.. Tuli luokseni. Aivan samanlaisena kuin sen sanoa halusin. Tosin siltä jolle sen halusin sanoa. Ja rakkauttani vannoa. Hän sydämeni vei. Ja halusin että se pysyy hänellä.. Niin kauan kuin hän sitä haluaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpas todella kaunis tämä runosi. Pidin kovasti.

Onpas todella kaunis tämä runosi. Pidin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot