Lohdutan

Runoilija SinisetSiivet

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.10.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2020 10:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä sure, äiti,
olen päässyt perille.
Taivas on se, missä
me kerran kohtaamme.

Älä pelkää, isä,
mun hyvä olla on.
Kaipaan teitä, mutta
tääll' mun koti on.

Selite: 
Ystävän veljen pieni poika menehtyi onnettomuudessa. Tämä runo syntyi tapahtuman jälkeen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot