Arjen onnea

Runoilija SinisetSiivet

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.10.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2020 10:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tänään on niin onnellista
olla yksin kotona.
Kun katson ulos ikkunasta
en ole yksin ollenkaan:

Näen paljon asioita
joita en aina osaa katsoa.

Linnun lentävän ikkunan takana
Auringon hymyilevän pilvien välistä
Ihmisten kohtaavan toisensa kadulla
Veden tippuvan kiiltävältä katolta

Käännän selän ikkunalle,
katson omaa kotia.
Tänään on vain onnellista olla elossa.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot