Akku lähes tyhjä

Runoilija Verikaste

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

unelmaton
 

jokin putoaa, olenko se minä
taivas karkaa kauas
vai vajoaako maa

yksinäinen pisara
hukkuu tuhkamereen
loputon harmaa, peittää alleen
kyyneleen ainoan
joka uskalsi lohduttaa minua

hajoan kaikkea vailla
nälässä ja janossa
kuka on ketä rakastan
onko jo poissa, tästä maailmasta

et usko minua
en näe sinua
älä lähde ilman minua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot