Kasvu

Runoilija Verikaste

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

unelmaton
 

tunnistettuaan itsensä
löytää ulos suojaisessa kodosta
kietoutuu elämänsä ympärille
juurtuu itseensä ja kasvaa muiden valossa
kuin sattumalta löytää viereltään rakkautensa
sulautuu ja syntyy uudelleen
.
ajattelen
.
voi tuntea oikean ratkaisun
nähdä tiensä päätöksen
valita silti oman heikkoutensa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

positiivinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot