Miksi..?

Runoilija Shakur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I want to see you right away, because I love you, Even though I want to run away because I'm scared of being hurt..
 

Mkset kuule,
kun huudan?

Kun huudan,
yksin pimeässä.

Miksi et huomaa,
katson silmiäs?

Silmiäsi,
kaukaa muualta.

Et koskaan huomaa,
kuinka paljon välitän.

Et koskaan kuule,
kun kerron välittäväni.

Miksi et huomaa?
Miksi et kuule?

Silmäsi ovat toisessa,
rakkautesi on toisella.

Miksi jään yksin,
pimeään varjoon.

Etkö voisi huomata,
silmiäni sinussa..?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot