Särkynyt Sydän

Runoilija Shakur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I want to see you right away, because I love you, Even though I want to run away because I'm scared of being hurt..
 

Särkyneen sydämen
kuka pystyy korjaamaan

Sitä tiedä en itsekkään..

Särkynyt sydän
kuka lääkkeen siihen keksii

Sitä tiedä ei kai kukaan..

[Kerto]
Syvällä särkyneennä sydämessä
missä pelko valtaansa saa
on pimeää
Sisällä sydämessä
missä tuska on vaan
ei pääse
kai kukaan..

Syvällä tunteissa
missä luottamusta ei oo

Se pelottaa liikaa..

Syvällä sydämessä
on tunteina vain pelko

Kuka sen parantaa?

[Kerto]
Syvällä särkyneessä sydämessä
missä pelko on seuranain
on mustaa
Sisällä sydämessä
on pelkkää pimeää tuskaa
sitä parantaa
ei kai voi milloinkaan..

[Kerto x2]

Selite: 
Joku laulu.. Älkää kysykö..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot