Kieli kumma?

Runoilija Shakur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I want to see you right away, because I love you, Even though I want to run away because I'm scared of being hurt..
 

Tämä on tarina, johon TEIDÄN, lukijoiden pitää osallistua. :D

Hiljainen aamupäivä oli vaihtumassa päiväksi. Linnut lauloivat hiljaisesti metsän puissa ja niiden oksilla, ja ties missä lentelivätkin. Nuori tyttö asteli rauhaisasti pientä metsä polkua pitkin, hyräillen jotain rauhallista sävelmää. Hänen nimensä, Leanne, oli kuulemma vanhan suvun ensimmäisiä nimiä, tyttö itse ei siitä erityisemmin pitänyt. Leaksi häntä kutsuttiin, ja Leannesta se oli parempi kuin hänen koko nimensä. Jatkaessa matkaansa metsän läpi, Leanne pysähtyi muutamaan otteeseen, kohotti katseensa taivaalle ja antoi auringon säteiden, jotka kauniisti siivilöityivät puiden latvojen oksien läpi, antoi auringon säteiden lämmittää kasvojaan, ja jatkoi. Yllään hänellä oli sininen leninki, jonka hän oli isältään saanut. Leanne potki käpyjä mennessään, kunnes yhtäkkiä..

A) Yksi käpy parahti ja muuttui noita-akaksi.
B) Käpy alkoi murista ja muuttui käveleväksi kranaatiksi.
C) Kävystä muuttui noita-akka jolla oli käveleviä ja puhuvia kranaatteja.

Ja tässä vaiheessa pallo on teillä. Äänestäkää suosikkinne jotta voin jatkaa tarinaa. Eniten ääniä saanut vaihtoehto voittaa. :D Äänestämään siis!

Selite: 
Tämä on mummini ja minun keksimä ABC-leikki, tosin hieman muuneltuna. ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

a. ;DD

 

Käyttäjän kaikki runot