Jaksa uskoa.

Runoilija Shakur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I want to see you right away, because I love you, Even though I want to run away because I'm scared of being hurt..
 

Jossain, niin jossain.. Jossain pienessä huoneessa, jossain mistä kukaan ei löydä. Missä? Sitä ei kukaan muu tiedä. Mikä? Se on salaisuus. Se on tunne. Miksi? Koska se on tärkeä. Mikä se on? Se on ystävyys.

Taas jälleen taipuu päivä iltaan, tähtienkin alkaessa kimmeltää. Ne muistuttavat, muistuttavat menetetyistä, mutta eivät niistä, jotka vielä luonani pysyvät. Monia menetetty? Ei, ei monia.. Vähän? Kyllä, vähän.. Kyyneleitä silti uhrattu, niitä ei kuitenkaan tuhlattu..

Miksi on kaikki aiempaa huonoa? Koska ajattelen niin? Mahdollisesti. Miksi kaikki on vaikeampaa nykyään? Koska ymmärrän enemmän? Ehkä, ehkä se on niin. Miksi pelottaa, mutta ei pelota? En tiedä, olen varma, olen positiivinen. Miksei kukaan huomaa? Kätken sen niin hyvin, sinne jonnekkin, jonnekkin pieneen huoneeseen..

Kukaan ei näe..Kukaan ei kuule.. Miksi? Miksi se on niin vaikeaa? Yksin..Yksin.. Vaikka kuinka yritän on lopputulos sama: yksin.. Vain pienen huoneen kanssa.. Mikä on tuo pieni huone? Se on sydämeni.. Se kätkee salaisuuteni..Karmeimmatkin..

Ilta tulee, yö saapuu, se päivänkin tappaa.. Kaunista, kuu taivaalla.. En ole yksin, _ne_ ovat seuranani.. "Ne"? Tähdet..Kuu..Tuuli..Ilma.. Kaikki. Sydän itkee verta.. Miksi se itkee? Se on peloissaan, peloissaan kohtalosta ystävän..

Unessain näin, kauniin naisen puhuvan, sinertävin silminsä kertovan, kuinka pitäisi aina jaksaa ja luottaa.. Jaksaa näytellä? Ei, sitä ei mainittu, käskettiin uskoa. Jaksaa uskoa ihmeisiin, uskoa parempaan..Uskoa itseensä ja elämään, jota elää ja jota on elänyt.

Se lohduttaa..Antaa toivoa. Kuu ja tähdet seuranain, en tunne olevani yksin, sillä yhä vieläkin olet sydämeni sisällä, siellä pienessä lukitussa huoneessa jossa sinua pidän, ja olet iloinen, kuten minä..

Et ole vielä menossa, ystäväin. Vielä on paljon aikaa jäljellä, joten muista käyttää se hyvin. Muista käyttää jokainen päiväsi kuin se olisi viimeisesi, sillä koskaan se ei ole viimeisesi. Mikään ei ole loppu. Kaikki on vain uuden alkua.

Jaksa siis luottaa ystäväni, jaksa siis uskoa parempaan huomiseen. Luota elämään, luota itseesi, sillä vain sinun mielentahtosi on se, joka on kaikkein vahvin. Älä unohda sitä, ystäväni..

Selite: 
Jeh. Jotain ajattelin, Yohuahan minä.. Toivottavasti jaksat ja paranet..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot