Kiitollinen

Runoilija Warrock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

32 vuotias mieshenkilö. Elän rakkaudesta ja rakkaudelle, nyt aina ja ikuisesti!
 

Mies ehkä vuosi vuodelta vuosistaan komistuu
Vaan missä vaiheessa kypsyyden mukana
Mies muka viiisastuu?
Ei ongelmana ole koskaan ettei langat käsissä ois
Vaan ongelman muodostaa lankojen määrä
Ja miten niihin ei sotkeentuis
On maailma kylmä ja armoton se sielua näivettää
Vaan kaikki ystävät rakkaat ympärillä
Lämmön sydämeen levittää
Aina sydämen ääntä kuuntelen se matkaani opastaa
Käyn matkamiehenä tietäni eteenpäin
On niin helppoa rakastaa
Ei onnen kaavaan ihmeitä tarvii se kaikilla meillä on
Ota elämästä aina kaikki rohkeesti irti
Niin ei tarvii olla onneton
Eteenpäin jatkan taas vuosien matkan ja teen sen hymyillen
Ei mies voi elää tai vapaa olla
Jos elää vain lymyillen
Näistä kaikista vuosista ihanista sydämestäni kiitollinen oon
On elo vuosi vuodelta hauskempaa
Se niin vast'edeskin jatkukoon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Warrock Aamun kaipaus 11.11.2011 3 Runo
Warrock Olkinainen 19.12.2010 2 Runo
Warrock Kaamos 12.12.2010 2 Runo
Warrock Rajamailla 30.12.2010 1 Runo
Warrock Suomalainen (rakkaus) 12.12.2010 1 Runo
Warrock Miehen Tie 19.12.2010 0 Runo
Warrock Sisaret 19.6.2011 0 Runo
Warrock Aamut 19.12.2010 0 Runo
Warrock Musta Tammi 19.12.2010 0 Runo
Warrock Kiitollinen 25.2.2011 0 Runo