Tunteiden panssari

Runoilija Drowned

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You are someone else,
I am still right here"
 

Painajaisissa
istumme aina erillämme
sinä omiesi joukossa
minä yksin

yksin kyyneleideni kera

En kuulu mihinkään
varsinkaan siihen elämään
jota elämme joka päivä
yhdessä

ja sinä vannot rakastavasi

Painajaisissa
en tunne lämpöäsi ympärilläni
on vain sinä ja kaikki muut
ja minä haaleana varjona

Aamulla painaudun sinua vasten
vain huomatakseni
etten itse ole läsnä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on aivan ihana ja jotenkin koskettava. :)

Loistava runo. Ootko sä käynyt mun luona kärpäsenä katossa? :)

 

Käyttäjän kaikki runot