Ei rakkaus lopu kuitenkaan

Runoilija Drowned

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You are someone else,
I am still right here"
 

Vanha aviopari
sormet sormien lomassa
huomenet toivottaa
viimeisen kerran

Hennot suudelmat
kuolema huulilla maistuen
tietäen
ei rakkaus lopu kuitenkaan

Aamupäivän aurinko
vielä jaksaa paistaa
vaikka mikään
ei enää tunnukaan miltään

Ja sanomattakin on selvää
että ennen iltaa
toinen on mennyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Älyttömän hyvä teema. Koskettava.

hui miten koskettavaa
surullista
mutta valtavan kaunista

ihana ja todella kaunis runo<3

 

Käyttäjän kaikki runot