Hienointa hiiden karvaa

Runoilija b30457406632e1660b1e327ea3954946

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2005
Viimeksi paikalla: 31.5.2018 12:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Vie minulta vaikka henki ja elämä, mutta älä vie sydäntä, ellet aio pitää sitä esillä.
 

En voi omistaa
enkä tiedä
tahtoisinko viedä muutenkaan

keltään oikeuksia

Omaa vapautta

Tahtoisin silti
niin kovasti
huutaa tunteeni maailmalle

Jolle joskus käänsin selkäni

Tahdon huutaa niin,
että lämpö joka minut tukahduttaa
pitäisi sinuakin hyvänä

Talven yli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mene ja huuda :)
hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot