Marttyyri provosio

Runoilija b30457406632e1660b1e327ea3954946

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2005
Viimeksi paikalla: 31.5.2018 12:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Vie minulta vaikka henki ja elämä, mutta älä vie sydäntä, ellet aio pitää sitä esillä.
 

Minä näen painajaisia

ja te

rakennettaessa yhdessä
parempaa maailmaa

Kuin se olisi muka
teidän oikeutenne

Ikään kuin te olisitte nyt sen
oikeutetumpia,
kuin mitä me aikanamme olimme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa tekstiä/hieno runo ^^

Tiukkasävyinen harmituksellinen epäilys. Vahva.

 

Käyttäjän kaikki runot