Kiitos

Runoilija Karuselli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olematon elämä ilman sisältöä
epäonnistuneet ihmissuhteet, samaa mieltä
en enää laske päiviä pettymyksistä
toiset nauraa suruunsa, ulkonäkö pettää

Ja tänään kuvittelen sut tuntemattomille kaduille
opetit pelkäämään ja varomaan
anteeksi, en tilannut etäistä ja kylmää

Voisin ottaa vastaan toisenkin yllätyksen
tästä paikasta voisi löytyä jotain parempaa
onnittelut saavutuksesta, taas yksi tyttö hajalla

Selite: 
"What a beautiful wedding"
Kategoria: 
 

Kommentit

Mie pidin tästä. Surullinen, ja kauniisti kirjoitettu.
Ja oman kommenttisi biisi on aikas loistava :>

 

Käyttäjän kaikki runot